EW-Show

- Download (Dosversie)

Programma EW-Show (Dosversie) installeren

De ondersteuning van de Dosversie van EW-Show stopt op 1 april 2019. Dan zal ook deze pagina van de site worden gehaald.De nieuwe windowsversie bevat meer mogelijkheden en zal ook verder worden uitgebreid. Zie menu Download voor de installatie van de nieuwe versie.

Standaard wordt het programma in de map C:\EW-Show ge´nstalleerd. Op het bureaublad wordt een snelkoppeling naar het programma EW-Show geplaatst en een snelkoppeling naar de Tekstmap van EW-Show. Wanneer u die opent, kunt u door dubbel op bestanden te klikken deze in Word openen. Dit gaat een stuk sneller dan het bestand opzoeken in Word en dan te openen.

Alle installatiebestanden etc. zitten in zgn. Zip-bestanden die bij het downloaden worden geopend zodat u dan het eigenlijke installatie-/updateprogramma kunt opstarten. Lukt dat niet dan even kijken of er ergens in een venster of onderin het scherm een link of i.d. staat waardoor u wel kunt doorgaan. Incidenteel is het soms nodig om de virusscanner kort uit te zetten.

UPDATE voor EW-Show onder XP, Vista, Windows 7/8/10 (Dosversie)

Klik hier voor de UPDATE van EW-Show

<Omhoog>

1e Installatie van EW-Show onder Windows 7/8/10 (Dosversie)

In enkele stappen worden de benodigde onderdelen op uw PC ge´nstalleerd in de map C:\EW-Show. Zet u het in een andere map, dan moet u zelf een aantal zaken handmatig aanpassen.

De licentie wordt u op aanvraag per e-mail toegezonden. Voor testdoeleinden kunt u de demolicentie gebruiken (zie hieronder).

Stappen van de installatie:

Na de installatie s.v.p. het bestandje leeg.txt verwijderen uit de map C:\EW-Show\backup.

<Omhoog>

1e Installatie van EW-Show onder XP en Vista (Dosversie)

In enkele stappen worden de benodigde onderdelen op uw PC ge´nstalleerd in de map C:\EW-Show. Zet u het in een andere map, dan moet u zelf handmatig een snelkoppeling maken op uw bureaublad.

De licentie wordt u op aanvraag per e-mail toegezonden. Voor testdoeleinden kunt u de demolicentie gebruiken (zie hieronder).

Stappen van de installatie:

<Omhoog>

vDos installeren (is tevens update - Dosversie)

vDos is een speciale, zeer kleine versie van DosBox. Een voordeel is dat u het scherm kunt vergroten en verkleinen, tekst kunt kopiŰren en plakken. Behalve dit moet u ook de nieuwe snelkoppelingen installeren. Verwijder eerst de oude snelkoppelingen op uw bureaublad.

<Omhoog>

Handleidingen EW-Show en vDos (Dosversie)

Op deze site is enige informatie over het programma vermeld. Voor meer details en om een beter totaalbeeld te krijgen van de vele mogelijkheden is het makkelijker om even de handleiding door te bladeren.

Klik hier voor: Handleiding in PDF

Klik hier voor: Handleiding in Word

Klik hier voor: Handleiding vDos

<Omhoog>

E-mail EW-Show | KLN | NBS | FB